בית זית

הבית יושב על טראסות, עם נוף מושלם להרי ירושלים. הגישה היתה "להכניס את החוץ פנימה" - לפתוח עד כמה שניתן את הבית כלפי הנוף. בתכנון שולבו חלונות גדולים שמספקים תאורה טבעית לחלל ומוסיפים אויר ותחושת מרחב לבית.

הבית בבית זית

מיקום: מושב בית זית.

במקור: 70 מ"ר. בית סוכנות על עמודים. הקומה התחתונה בנויה חלקית וישנה מאוד.

 

דיירים: שני הורים ושלושה ילדים.

 

הצורך: הפיכת בית סוכנות ישן לבית משפחתי נעים בקווים נקיים ומינימליסטיים, עם התאמות קומפקטיות שמתחייבות מהשטח הקטן הנתון.

הרעיון: הבית יושב על טראסות, עם נוף מושלם להרי ירושלים. הגישה היתה "להכניס את החוץ פנימה" - לפתוח עד כמה שניתן את הבית כלפי הנוף. בתכנון שולבו חלונות גדולים שמספקים תאורה טבעית לחלל ומוסיפים אויר ותחושת מרחב לבית. למרות גודלו הצנוע, יש בו יציאה לשתי מרפסות בכיווני ישיבה שונים, היוצרים חיבור מיידי לטבע.

החלל הציבורי מקבל כבוד ושטח, ואילו החדרים פונקציונאליים ונעימים.

כשבגר הבכור, נוספה קומת גלריה חלקית לפינה עבורו.

 

קבלן:  ענאן פרזול בלגי: ג'ובראן מסגרות כללית בע"מ רצפת בטון: פלס דיזיין צילום: רז רוגובסקי סטייליסטית:שלומית סויטלמן   אקססוריז: "רבקה" נען

 

בואו ניפגש לפגישת יעוץ ללא עלות: 052-3578004

 © כל הזכויות שמורות להגר שחם